MENU ŚWIĄTECZNE
Wyroby garmażeryjne :
Schab w galarecie 10,00zł
Schab ze śliwką w galarecie 10,50 zł
Roladka z polędwiczki z grzybami 11,00 zł
Indyk w galarecie 10,00 zł
Indyk w maladze 10,50 zł
Filet z kurczaka w galarecie 10,00 zł
Szparagi w szynce 10,00 zł
Jajko w szynce na sałatce 10,50 zł
Filet z mintaja w galarecie 11,00 zł
Łosoś w galarecie 19,00 zł
Dorsz lub mintaj po grecku 11,00 zł
Sałatka jarzynowa 1 kg 40,00 zł
Sałatka śledziowa 700 g 44,00 zł
Wyroby podawane na ciepło :
Karp smażony na maśle 120g 17,00 zł
Łosoś smażony na maśle 120g 19,00 zł
Dorsz lub miruna smażony 120g 16,00 zł
Kapusta z grzybami 1 kg 39,00 zł
Kotlet de volaille 120g 16,00 zł
Kotlet szwajcarski 130g 16,00 zł
Rolada wołowa 100g 19,00 zł
Rolada wieprzowa 100g 16,00 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym 150g 17,00 zł
Rolada wieprzowa z serem feta i szpinakiem 16,00 zł
Zupy :
Barszcz czysty 500 ml 10,00 zł
Zupa grzybowa 500 ml 14,00 zł
Plater jednorazowy duży 7,00 zł, plater jednorazowy mały 5,00 zł.
Zamówienia przyjmujemy do dnia 15.12 – osobiście lub telefonicznie.
Odbiór zamówień 24.12. w godz. 10.00 – 12.00. w naszej restauracji
lub w innym uzgodnionym terminie.
Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.
Tel. 618-320-076